• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/karali_reklamcilik_hizmetleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905356719134
  • https://www.instagram.com/karali_reklamcilik_hizmetleri

İstanbul Merkez: 0 (212 ) 428 30 22    Antalya Şube: 0 ( 242 ) 243 93 40      info@karalireklam.com

Anasayfa


     Katalog Basımı

   
Ürün Kodu : mtb katalog
Üretici : Karali Reklam
Ürün Özellikleri
çok sayfalı istenilen kağıt özellikleri ve gramajlarında imal edilmeye uygun full renkli
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Katalog Baskısı

 

     Katalog baskıları, firmanın görseller ile   hedef kitlesine hizmet ve ürünlerinin tanıtımını   yaptıkları baskılı kitapçıklara katalog denir.

     Katalog baskı firmaların ürünlerini, çalışma   şeklini ve gücünü anlatabilme özelliğiyle   firmalara Prestij sağlamaktadır.

     Firmalar müşterilerine katalog baskısı   sayesinde yapabildikleri hizmetleri   aktarabilmektedir. Kurumsal ve kaliteli çalışan   firmalar genelde yılda 3 veya yılda 1 defa   katalog basımları gerçekleştirmektedir.

     Bu sebepler katalog baskısı en önemli   baskılı reklam ürünlerinin arasında yer almasını sağlar. 

     katalog basımı, firmaların satışını artırmak      için ve marka algısı üzerinde olumlu etkiler     bırakmaktadır. Katalog basımında tecrübe ve   en   önemlisi müşterinin istediklerini anlamaktır.   Karali Reklam matbaa tesislerimizde iyi bir   katalog basımı için katalog baskıları titizlikle   ve   her aşaması dikkatlice yapılmaktadır.   Katalog hazırlanırken ilk olarak görseller   oluşturulur, sonraki aşamalarda firmanızın   kurumsal kimliğine uygun ürün ve içerikler   toplandıktan sonra, grafik tasarımcı tarafından   zengin  içerikle, anlaşılabilir dille katalog   baskıların markanız üzerinde dikkat çekici iz   bırakacak ve satışlarınız üzerinde olumlu etki   bırakmaktadır.

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj