• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/karali_reklamcilik_hizmetleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905356719134
  • https://www.instagram.com/karali_reklamcilik_hizmetleri

İstanbul Merkez: 0 (212 ) 428 30 22    Antalya Şube: 0 ( 242 ) 243 93 40      info@karalireklam.com

Anasayfa


     Menü Baskı Hizmetleri

   
Ürün Kodu : mtb menü
Üretici : Karali Reklam
Ürün Özellikleri
menü çeşitleri pcv laminasyonlu foreks özel kesimli ekonomik çift yönlü
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

Menü Baskı Hizmetleri

 

     Menü her restoranın sahip olması gereken   ve imaj açısından oldukça önem arz eden bir   üründür. Restoranların müşterilerine   sunabileceği yemeklerin, içeceklerin ve   fiyatlarının listelendiği baskı ürünüdür.   Müşteriler bir restoran ve kafe gibi bir yeme-   içme mekanına geldiklerinde ilk olarak   menüyü   görmeyi beklerler ve müşterilere   sunulan bu menü, müşterinin memnuniyetinde   neredeyse yemekler ve içecekler kadar   önemlidir. Bu nedenle de restoran ve kafe türü   işletmeler hem menü tasarımına hem de menü   baskı kalitesine önem verirler.

     Menü baskının pek çok çeşidi vardır ve   aralarında yapılacak olan seçim menünün   genişliği ve mekanın tasarımsal tercihine göre   yapılır.

     Örneğin, restoranda sunulan yemek çeşit   sayısı az ise tek sayfa foreks üzerine kuşe   baskı en uygun menü çözümü olacaktır. Diğer   taraftan daha geniş menülerde sayfa sayısının   arttığı menü seçeneklerine yönelmekte fayda   vardır. Basılacak olan menünün şeklinde ise   tercih yapılan tasarıma göre belirlenir. Kare,   dikdörtgen veya yuvarlak menü çeşitlerinden   biri tasarıma göre tercih edilebilir.

     Menü baskıda foreks malzeme üzerine   90gr.   kuşe ile baskı uygulaması yapılır.   Yapılan baskı uygulamasında 4 Renk CMYK   kullanılır. Menüleriniz yüksek çözünürlüklü ve   okunaklı olacak şekilde özenle basılır. Parlak   veya mat selefon uygulaması seçeneklerine   ek   olarak menünün kalınlık seçenekleri de   bulunmaktadır.

 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj