• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/karali_reklamcilik_hizmetleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905356719134
  • https://www.instagram.com/karali_reklamcilik_hizmetleri

İstanbul Merkez: 0 (212 ) 428 30 22    Antalya Şube: 0 ( 242 ) 243 93 40      info@karalireklam.com

Anasayfa


     Bloknot Çeşitleri

   
Ürün Kodu : mtb bloknot
Üretici : Karali Reklam
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

Bloknot Çeşitleri

 

 

     Defter, üzerinde yazı veya çizim yapılması   amacıyla boş kâğıtların birleştirilmesiyle   meydana getirilen bir nesnedir.

     Genel anlamda ise iş yerlerinde çalışan   kişilerin, unutmayı istemediği bazı bilgiler ya da   randevular benzer olarak bloknotlara   kaydedilebilmektedir. İçinde ise her çeşitten not   tutma özelliği vardır. Bu nedenle kullanımı   oldukça rahattır.

     Bloknotlar, genel anlamda iş yerlerinde   kullanımı sağlanan kağıt türleridir. Bu nedenle   ise iş yerlerine bloknotlar firmalara özel   oluşturulabilmektedir. Tasarımların   aşamalarında ise firmalar, iş yerlerine sahip   olmuş oldukları amblem ya da markalarını firma   özellikleri ile birlikte dahil etmektedirler. 

     Bunun yanı sıra ise iş yerinde kullanımı   sağlanan küp şeklindeki bloknot oluşturulması   sağlanamamaktadır. Tam tersi olarak bloknot   reklam araçları şeklinde dönüşümü   sağlanabilmektedir. İsim olarak bloknot   denildiğinde ise akıllara küp bloknot modelleri   gelmektedir. Bu türler, firmaların müşterilerine   ücretsiz olarak sundukları tanıtım ürününe   dönüşüm sağlanmasıdır diyebiliriz. Yalnızca   reklam amaçları ile birlikte küp şeklindeki   bloknotlar tasarlanmaktadır. Bu nedenle ise   kişiler ücretsiz olarak verdikleri bloknotları   firmalara görsel olarak kullanmaktadır. 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj